tisdag 4 november 2014

Maten

Idag beslöt vi oss för att äta arabiskt, kom till en restaurang så småningom, vi trodde vi kommit på en pakistansk restaurang men det visade sig att det var en indisk. Där ser man hur det kan bli, men gott var det å dessutom väldigt billigt!!

Nu har vi ju inte hunnit pröva på så mycket av de restauranger utanför de som finns på den mall som vi begränsat hållit oss till förutom den idag. Men sakta men säkert kommer vi att utvidga våra jaktmarker när vi har acklimatiserat oss, det vi gjorde idag har givit oss styrka.

Till lunch så har vi hittills blivit bjudna, kanske är det för att vi går på kurs just nu, men om jag tolkar det hela rätt så kommer det att fortsätta, vi får väl se. Detta innebär då att vi inte behöver ha några kostnader för lunch i alla fall. Luncherna består av buffer med varierande mellanöstern mat, fisk, kyckling, lammgrytor, sallader, bönröror å fantastiska efterrätter med nötpajer, chockladpuddingar, bakelser, små goda mumsbitar mm.
Sen har det varierat i priser. En frukost på hotellet kostar tex ca 200 Sek per person men för den läckra middagen vi åt idag så pyntade vi inte mer än 80 spänn för oss bägge, bra va ;-). Vi käkade två goda kycklingrätter, indiskt starkt kryddade.

Å med tanke på det så hade väl jag lovat er att återkomma med ett svar på den fråga som jag ställe i gårdagens blogg. Ja, det blev precis som ni trodde, vi lyckades inte utan vi fick ta en taxi till den enda mallen som vi varit på hittills, för tillfälligt räcker det för den är väldigt stor, å hittade en indisk restaurang, igen, men det gjorde inget för då åt jag goda räkor å Björn käkade kyckling för omväxlings skull :-).

Tänkte att jag skulle få med någon bild på när Björn glufsar i sig sin kyckling men jag får inte över bilderna från min nyinköpta kamera via Wi-Fi så vi får ta det en annan gång när jag har lärt mig hur man överför.
To be continued!


3 kommentarer:

  1. Låter härligt! Hur går det med 5:2 dieten när det finns så mycket gott :)

    SvaraRadera
  2. Nu har man hittat hit, ansluter mig på heltid för läsning =) /Josef J

    SvaraRadera
  3. Bara prat om mat och träning -dricker ni ingen öl?

    SvaraRadera