måndag 10 november 2014

Boendet

Det där med boende vart ju inte som jag hade tänkt mig dvs, en bit utan för stan nära till anläggningen, nära till kontoret, idylliskt mm å nära till det mesta. Men det vart inte så!! Det går inte att uppnå, det där med nära till allt, för det är faktiskt ganska mycket avstånd, allt är lååååångt borta, beroende på vad man vill ha nära till, om ni förstår hur jag menar. Sen är det ju inte heller värre än att man kan flytta allteftersom förutsättningarna ändras. För om jag tolkar det hela rätt så är det en ganska stor rörelse och anpassande till rådande situation. Å just nu så passar det att inte bo långt ute på vischan.

Var igår och tittat på boende som såg ut att ligga bra till på kartan men då var det en restid på ca 30 min in till civilisationen, jätte komplex men ingen själ, sterilt såg ut som hotell på en charterresa. Nära till strand och små kaffer å restauranger men inget sådär extraordinärt, nej så det vart inget. 
Turistort, ingen själ, långt från civilisationen, nej, inget för mig just nu
Idag, varit mitt in i stan till något som heter WTC (World Trade Center) som är ett nybygge å där, mot förmodan, så hittade jag en lägenhet på 114 m2, de minsta är i den storleken som jag anser fyller mina behov, för nuet, efter att ha titta på några i varierande storlekar, allt från 200 till 114m2. 
I morgon ska vi skriva kontrakt, om inget oförutsett händer, dvs om agenten inte lyckades boka den. För när vi var där och tittade så fanns det sex stycken kvar av dessa men på väg därifrån så ringde hon och sade att nu är det bara en kvar och den bokade jag direkt, strykande åtgång mao, men vi får se.


Vy från köket och ut mot den del som går
att skilja av från vardagsrummet och kan
användas som gästrum.
Vy från köket och ut mot ena delen av
vardagsrummet

Vy från fönstret mot köket. 
Vy ut mot master bedroom
Gissa vad detta är, å det finns två av dem.
Byggnaden som är på 70 våningar kommer att bli inflyttningsklar den 1 December. Den lägenhet jag tittade på ligger på våning 27. Poolområde, gym, bra kommunikationer att ta sig till jobbet, ja, nära till allt vilket är bra med hänsyn till att det inte behövs någon bil för eventuella gäster som kommer att hälsa på.5 kommentarer:

 1. Hej Martin! Fina lägenheter. Idag har vi bokat en resa till Dubai från den 4 till 11 januari. Hoppas du är i krokarna då så kommer vi och hälsar på:)
  Alla hälsar!/magnus

  SvaraRadera
 2. Glömde säga att vi bokat hotell i Dubai:) så du behöver inte bli orolig:))

  SvaraRadera
 3. hej martin! o hur är det med förutsättningar till kite surfing där nere?

  hälsn från västkusten \ m

  SvaraRadera
 4. Boendet ser ut att duga när vi dyker upp! ��

  SvaraRadera
 5. Snajsigt värre! 27e våningen låter som något som kan ge höjdskräck, eller? :D

  SvaraRadera