lördag 22 november 2014

Ny helg i nya landet med nya människor

Utan att egentligen trötta ut er med en massa dagbokspresentationer så måste jag ju ändå få berätta vad vi gjort i helgen, som dessutom har gått för "#€&%/(# fort.

Som ni säkert har förstått från tidigare beskrivningar av arabfredag så var denna i princip lika lugn, men med den skillnaden att vi faktiskt tränade å sen åt en fredagsmyspizza, sorry, inga öl. Orsaken till detta var för att spara oss till FREDAGen som visade sig bli en full dag. Kl 12.00 så träffades folk från vår avdelning på ett ställe som serverar brunch. Där, jag tror, den viktigaste delen av brunchen består av öl å andra godsaker.
Brunch på Coopers

Förstora denna bild och läs menyn så förstår ni oxå
vad jag menar med att fredag blir en full dag
Det är F1 avslutning här i Abu Dhabi vilket leder till att det är många människor på plats, däribland en kompis till Björn som är här med företagskunder. På kvällen var vi ute med dem, behöver jag säga mer?? Men ni behöver inte dra några stora växlar på detta för nu var det faktiskt så att duktiga pojkar som vi är, Björn och jag, så åkte vi hem till hotellet när de andra drog i väg på nattklubb, så de så :-).

Som sagt, F1 det kan man ju bara inte missa. Glada i hågen pigga och utsövda, eftersom vi inte hade varit på nattklubb, så satt vi oss i en taxi ut till Yas Marina Circuit. Målet för dag var att få komma in å titta, det närmsta vi kom var att vi fick åka buss inom området för att ta oss till biljettförsäljningen bara för att konstatera att biljetterna var slut, förstås! Lite mer vart det trots all, vi hörde oxå att det var något som lät där inne :-(.
Som sagt, närmare än så har vart det inte

Ferrari World ligger bredvid där F1 loppet
går, det ni ser är en av deras åkatraktioner
När vi ändå var där ute och inte fick vara med på F1 så passade vi i alla fall på att gå till vad de säger Världens största mall, helt nybyggd, Yas Mall. Lunchade å caffade. Pling säger det i fickan, å hurra, de första pengarna har trillat in på mitt nya emiratkonto. Äntligen!! Dax att bränna!!

Nu då när pengarna har kommit in så kan man faktiskt passa på att shoppa lite. En ny tandborste, en liter mjölk och en kostym fick det bli, det ska ju synas att man har det gott ställt.

Den är snyggare på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar